Omsorgsfull städning på schyssta villkor

Viljans superstäd ikon 1Viljans superstäd ikon 2Viljans superstäd ikon 3
Idag är Viljan Superstäd ett fantastiskt team med ett tjugotal engagerade människor som varje dag gör sitt bästa för att våra kunder ska ha det rent och snyggt där de bor eller jobbar.

Men att vi – som drev och fortfarande driver Förskolan Viljan – skulle starta en städfirma var ursprungligen inte tanken. Allt började med att en av dem som då städade några timmar i veckan på vår förskola av olika skäl behövde stöd för att bättre komma in i arbetslivet och trygga sin egen försörjning. Vad kunde vi göra? Det visade sig att många vi kände gärna ville ha hjälp med städning. Därför beslöt vi 2015 att starta Viljan Superstäd. Idén om att kunna erbjuda omsorgsfull städning på villkor som är schyssta både för våra kunder och medarbetare har funnits med oss sedan dess och visat sig vara väldigt framgångsrik. En medarbetare har med tiden blivit 20, och kundkretsen består idag både av privatpersoner och företag över hela Västsverige.

Genom att ge våra medarbetare ansvar, förtroende, avtalsenliga arbetsvillkor och möjlighet att utvecklas på jobbet har vi lagt grunden för en verksamhet som vi är väldigt stolta över. Hos oss stannar människor kvar, svetsas samman och ställer upp både för varandra och för våra kunder. Vi är alla väl medvetna om att ett väl utfört arbete är en förutsättning för goda kundrelationer och för nästa uppdrag, och nästa, och nästa. Omsorgsfull städning på schyssta villkor. Det är Viljan Superstäd.

/ Petter och Vesna Birkedahl

Viljans Superstäd är sprunget ur Förskolan Viljan i Ytterby. Förskolan startade 2008 och finns på Stället och i Björkås. Titta gärna in!

Har du frågor om vår verksamhet?

Viljan Superstäd

Bilgatan 7c
442 40 Kungälv

Följ oss

FacebookLinkedIn